Bıttım Sabunu Fiyatı

29-07-2023 11:30
Bıttım Sabunu Fiyatı
Bıttım sabunu, Siirt ilimizde doğal içerik ve yöntemler ile üretilmektedir. Bıttım sabunun yapım aşaması oldukça zahmet gerektiren bir sürece sahiptir. Bıttım sabununun tüm işlemleri, bu aşamada görev alan kişiler tarafından el ile gerçekleştirilmektedir. Bıttım sabununun içeriğinin doğal olması gibi bu sabunun üretiminde kullanılan ürünlerde tamamen doğaldır. Bıttım sabunu fiyatı, kilogramına ya da gramına göre değişiklik göstermektedir. Doğal ve tamamen faydalı olan bu kişisel bakım ürününü, internet sitemiz aracılığı ile uygun fiyat avantajlarından yararlanarak temin edebilirsiniz.
Bıttım Sabunu Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Bıttım sabunu satın alma işlemlerinde, güvenilir satıcıların tercih edilmesi oldukça önemlidir. Bıttım sabunun üretim maliyetleri oldukça yüksektir. Bu nedenle bıttım sabununun çok düşük fiyatlara temin edilemeyeceğinin bilinmesinde fayda vardır. Bıttım sabunu, fabrikasyon üretimi ile elde edilmemektedir. Tamamen doğal yöntemler ve el işçiliği ile hazırlanmaktadır. Bu üretim ve kullanıma hazır hale getirilme süreci de bıttım sabunun fiyatlarının çok düşük seviyelerde bulunamamasının nedenleri arasında yer almaktadır. Bu durumun dışında bıttım sabunu alırken dikkat edilmesi gereken hususlar şu şekilde sıralanabilir;
• Doğal ve gerçek bıttım sabunları, koyu bir renge sahiptir. Bu koyu renk, bıttım sabunun en önemli özelliklerinden birisidir.
• Bıttım sabunun açık yeşil ya da sarıya dönük renklerde olanlarının alınması pek doğru olmayacaktır.
• Gerçek ve doğal bıttım sabununun kendine özgü bir kokusu vardır.
• Gerçek bıttım sabunlarında köpürme meydana gelmektedir. Ancak, köpürme sırasında baloncuk oluşumu gerçek bıttım sabunlarında meydana gelen bir durum değildir.
Bıttım Sabunun Genel Faydaları Nelerdir?
Bıttım sabunu doğal içeriği ve özellikleri ile kişilerin cilt ve saç bakımlarına olumlu etkiler sağlamaktadır. Kişisel bakım ürünü olarak birçok kişi tarafından kullanılan bıttım sabunu, genel vücut temizliği için de kullanılmaktadır. Bıttım sabununun genel faydaları ise şu şekilde sıralanabilir;
• Bıttım sabunu, saç ve saç derisinin temizliğini sağlar.
• Saçların daha parlak ve canlı bir görünüme kavuşmasını gerçekleştirir.
• Bıttım sabunu, saç derisinde meydana gelen egzama ve kepek gibi deri rahatsızlıklarının giderilmesinde etkilidir.
• Bıttım sabunu, saçların beyazlamasını engellerken, saçların kaybettiği renk pigmentlerini geri kazanmasında da etkilidir.
• Saçların daha hacimli ve sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlar.
• Bıttım sabununun düzenli ve uzun süreli kullanımı, yeni saç oluşumlarının meydana gelmesini sağlar.
• Saçların, yağ ve su dengesinin sağlanmasında etkilidir.
• Bıttım sabunu, genel vücut temizliği içinde tercih edilmektedir.
• Doğal bir antiseptik olan bıttım sabunu, cilt ve saç derisi yüzeyinde meydana gelen zararlı bakterilerin temizlenmesini sağlar.
• Ciltte meydana gelen; akne, sivilce ve siyah nokta oluşumlarının giderilmesini ve tekrar meydana gelmesini engeller.
• Ciltte farklı nedenlerden dolayı meydana gelen tahriş ve kaşıntı gibi rahatsızlıkların giderilmesini sağlar.
• Yağlı ciltlerdeki fazla yağ oranının giderilerek, cildin yağ dengesinin sağlanmasında etkilidir.
• Cildin nem dengesinin sağlanmasında ve korunmasında etkilidir.
• Peeling etkisine sahip olan bıttım sabunu, cildin yenilenmesini ve ölü derilerden arındırılmasını sağlar.
• Güneş lekeleri, doğum sonrası lekeler ve doğum lekelerinin giderilmesinde etkilidir.
• Yaz aylarında kullanılan bıttım sabunu, cilt üzerinde güneş lekelerinin meydana gelmesini engeller ve cildi korur.
• Özellikle bacak bölgelerinde bulunan varislere masaj yaparak uygulanan bıttım sabunu, varis oluşumlarının giderilmesini sağlar.
• Egzama ve sedef gibi cilt rahatsızlıklarının tedavisinde oldukça etkilidir.
Bıttım Sabununu Herkes Kullanabilir Mi?
Bıttım sabunu genel olarak herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilen, doğal bir kişisel bakım ürünüdür. Bunun yanı sıra, bıttım sabunu kullanacak kişilerin ciddi cilt ve saç derisi rahatsızlıklarının olmaması gerekmektedir. Bu gibi durumlarda, bıttım sabunu kullanımından önce bir doktora başvurulması gerekmektedir. Bıttım sabunu, bir çeşit fıstıktan elde edilmektedir. Bu durum, bazı kişilerin bünyelerinin bıttım sabununa alerjisinin olmasına neden olabilir. İstenmeyen sonuçlara neden olmamak için bıttım sabunu kullanımından önce kişilerin, bu sabuna alerjisi olup olmadığını da bilmesi gerekmektedir. Belirtilen bu durumların haricinde, tüm cilt yapılarında ve saç tiplerinde bıttım sabunu herkes tarafından kullanılabilir doğal içeriğe sahip bir üründür.
Bıttım Sabunu Nasıl Kullanılmalıdır?
Bıttım sabunu kullanımı, kullanım sağlayacak kişilerin neden kullandığına ve hangi vücut bölgesine kullanacağına göre değişkenlik göstermektedir. Bıttım sabunu kullanımı ve kullanım alanları şu şekilde sıralanabilir;
• Bıttım sabunun saç üzerinde kullanımı sırasında, saçların tamamen ıslatıldıktan sonra köpürtülen bıttım sabununun saç ve saç derisine masaj yaparak uygulanması gerekmektedir. Ardından, saçta bıttım sabunu kalıntılarının kalmadığından emin olunana kadar durulanmalıdır. Bu işlem sekiz, dokuz ay süre ile haftada iki ya da üç gün boyunca düzenli olarak uygulanmalıdır.
• Bıttım sabunu, her banyoda tüm vücut temizliği için rahatlıkla kullanılabilir. Bu aşamada sonun vücuda uygulanması için duş liflerinin kullanımı tercih edilebilir.
• Akne ve sivilce oluşumlarının giderilmesi için bıttım sabunun kullanılmasında, köpürtülen bıttım sabunu sadece akne ve sivilce oluşumlarının üzerine sürülmeli ve beş dakika bekledikten soran bol su ile yıkanmalıdır.
• Siyah noktaların giderilmesi için bıttım sabunu ile tüm yüz, hafta da iki ya da üç defa temizlenmelidir.
• Varis oluşumlarının giderilmesinde de oldukça etkili olan bıttım sabunu, varisli bölge üzerine masaj yaparak uygulanmalıdır. Bu uygulama, birkaç ay süre ile haftada üç gün gerçekleştirilebilir.
Bıttım Sabunun Cilde ve Saça Zararı Var Mıdır?
Bıttım sabunun cilde ve saça zararı bulunmamaktadır. Bu konu ile ilgili yapılan araştırmalarda herhangi bir olumsuz sonuca rastlanılmamıştır. Ancak, daha önce de belirttiğimiz gibi ciddi derecelerde saç derisi ve cilt rahatsızlığı olan kişilerin doktorlara danışmadan bıttım sabunu ve farklı bir doğal ürün kullanmaması gerekmektedir. Bunun yanı sıra, bıttım sabunu içerisinde herhangi bir zararlı kimyasal üründe yer almamaktadır. Kişilerin sağlığına zarar verebilecek zararlı bir içeriğe sahip olmayan bıttım sabunu, vücudun alerjik reaksiyon gösterme ihtimaline karşın öncelikle, vücudun küçük bir alanında uygulanmalı ve bu işlem sonucuna göre tüm vücut ve saç için kullanımı tercih edilmelidir.
Bıttım Sabunu Nasıl Saklanmalıdır?
Bıttım sabunu, diğer doğal sabun türlerinde de olduğu gibi doğru ve düzgün bir şekilde muhafaza edilmelidir. Düzgün koşullarda saklanmayan bıttım sabunu, etkisini kaybedebileceği gibi fiziken de azalmaya uğrayabilir. Bıttım sabunu saklanırken, mümkün olduğunca nemsiz ve karanlık bir alan tercih edilmelidir. Işık ve nem, sabunun erimesine ve kullanım miktarının azalmasına neden olacaktır. Aynı zamanda bıttım sabununun, kullanılmadığı süre boyunca sıvı temasından da uzak tutulması gerekmektedir. Bıttım sabunu kullanıldıktan sonra, bu sabunun düzgün bir şekilde muhafaza edilebilmesi için uygun bir kap kullanımı tercih edilebilir. Tercih edilecek kap, ışık görmeyen ve nemsiz bir alanda daha rahat bir şekilde muhafaza edilecektir. Bu sayede, bıttım sabunu uzun süreli olarak kullanılabilir bir formda saklanabilir
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.